Collectie 2003


Met deze stijlvolle, matglanzende gouden hanger aan collier, met bijbehorende oorknoppen en ring, laat je zien hoe belangrijk ze voor je is.

Set

Een sprankelend feest, deze set van choker, ring en creolen met opvallende zirconia's

Set

Ongekende schoonheid en elegantie voor een groots moment: deze wit- en geelgouden set van ring, oorknopjes en hanger aan collier, waarin de briljanten (0,12 crt) haar toeschitteren.

Set

Een feestelijke schitterende set van ring, oorknoppen en hanger (excl collier), met zirconia's in dubbele railzetting.

Set

Vrouwlijk en romantisch, deze set van ring, hanger en oorknoppen met granaten

Set

Collectie 2002


Met deze sierlijke hanger aan collier, bijbehorende vrolijke oorhangers en ring geef je haar een bijzonder cadeau

Set artikel

De zirconia’s zijn in deze ring, hanger (excl. collier) en oorknoppen gezet in een geometrische vorm.

Set artikel nr. 30632273-7517

De bloemen in deze elegante en chique bicolor set van hanger met collier, oorknoppen en ring dragen de briljanten (0.10 crt) in hun hart

Set

In deze set van choker (0.10 crt), ring (0.10 crt) en oorknoppen (2 maal 0.05 crt) ligt het accent op de briljanten. De zacht golvende vormgeving bevestigt de vrouwelijke verfijning.

Set

Soepel vallend, vrouwelijk en perfect, is deze set van gebreid collier en armband.

Set

Een de set waarin de zoetwaterparels zacht glanzen en waar de oorknoppen de finishing touch vormen.

Set

Collectie 2001


Deze strak vormgegeven wit- en geelgouden set van ring, hanger met collier en oorknoppen, alle met zirkonia, is zowel modern als romantisch. ´t Is een feest om te geven!

Set

Grijze parels sieren deze hi-tech maar elegante, matte, witgouden set van ring, oorknoppen en hanger met collier. Een opvallende combinatie waarin de diamant de finishing touch vormt.

Set

Deze set is, in een woord, chique. Ring (0.10 crt), choker (0.10 crt) en oorknoppen (2 maal 0.05 crt) van wit- en geelgoud zijn wonderen van warmte waarin de schittering van briljant volledig tot haar recht komt.

Set

Elegant golven de briljanten in deze matte, wit- en geelgouden ring (0.05 crt.) hanger met collier (0.05 crt) en oorknoppen (2 maal 0.025 crt).

Set